Christofer & Janne hör till de
nöjda grabbarna...

Öland vecka 28, 1997


Dans, vänner och leverne...

Mina två stugkamrater Janne och Christofer hörde till de riktigt nöjda grabbarna när den traditionella sillunchen kommit igång på allvar.

Christofer dansar med Therese...
"Världsklass...".
Dansen är varje kvälls höjdpunkt. Här träffar man vänner från Sveriges alla hörn. Dansa får man göra så länge ork finns. Det roliga är att man känner igen och möter vänner som återkommer år efter år. På bilden dansar Christofer med SM 3:an i bugg 1996, Therese Olsson. Vad säger man? -"Världsklass" Badkrukor, finns dom?

Flera i sällskapet visade tydligt att det var onaturligt att bada i havet. Giftalger var en flitig ursäkt att slippa bada. Christofer tog sig dock vatten över huvudet sedan han dyrt och heligt lovat att doppa sig innan veckan var till ända. Efteråt blev det faktiskt flera badare i vattnet.

Tomas och Ulrika ingick i festpanelen
utanför stugan Alla upptagna med sitt? Festande, fikande och lite %-dryck blandades bland annat med någon slags "vilsen", "koncentrerad" och "yrahönsliknande" sysselsättning. Den som är skarpsynt ser att det är bollplockning efter en rond boccia.
Ulrika och Tomas ingick i festskaran utanför stugan när dansen var över och det stillsamt började ljusna igen.
Johan Björk och Kristina Johansson, (här utanför bild), siktar mot att hyra stuga även nästa år för att säkerställa vårt gängs nyinstiftade pausefikatradition även 1998.
För er som dansar bugg, foxtrot eller "gnuss-foxtrot", tveka inte om att åka till årets höjdpunkt nummer ett. Det tog några år innan jag själv lyckades bli övertalad, men detta är nu semesterns "måste".
Nästa sida: Fotoalbum
Gästbok Mail välkomnas Dagbok Dikter Fotoalbum Föregående sida
Släkt Vänner Fritid Resor Musik Arbete/Utb. Smått och gott
Innehåll

Åter startsidan


Senast uppdaterad: 1999-03-25
(OBS! Datumet gäller endast denna sida, andra kan vara ändrade senare!)
Mailadress (hem): lamal@algonet.se

sedan 1/8-97.

HEMSIDANS NYHETER
(Bör besökas då och då)