Gästbok Utsikt ifrån mitt tält en
morgon i Narvik, Norge.
Utsikt från mitt tält en morgon i Narvik, Norge.

...Resor...!


För resor är jag riktigt svag. Jag är en äventyrare samtidigt som jag gillar lyx och camping i all sin enkelhet. Hur går detta ihop undrar nog de flesta. Nog är det variation som ger bästa kryddan i tillvaron, åtminstonde för mig.

Äventyr: Som äventyrare är jag mest förknippad med mina 4 nordentågluffar som jag i genomförde 1989, 1990, 1992 & 1995. Jag kom att resa på egen hand ca 3 veckor åt gången med hjälp av "Scanrail kort" som jag verkligen kan rekommendera. Norge kom att bli ett land som har stannat i mitt hjärta. Jag har inte sett världens alla hörn, men Norge måste höra till de vackraste länderna med alla fjordar och berg. Från Finland är mitt starkaste minne från 1990 då jag bevittnade en total solförmörkelse. Vill du göra en motsvarande resa, hör av dig...

Skidresor: Här har jag mer erfarenhet av alperna än Sveriges backar. Jag har visserligen varit i såväl Vemdalsfjällen, Sälenfjällen (Stöten) och Kungsberget, men det kan inte riktigt mäta sig med Chamonix, Kaprun/ Sell am See eller Vipiteno. (Frankrike, Österrike resp. Italien). Här brinner naturligtvis mitt hjärta starkast för Chamonix, även om jag hävdar mig bättre i de tysktalande länderna.

Solsemester: Här har du en uppgift att fylla. Ta mig med till något trevligt resmål med härlig natur, sol & bad samt lite kultur som krydda. (Hör av dig om det saknas ressällskap. Jag lovar ingenting, men försöka duger.)

Gästbok Mail välkomnas Dagbok Dikter Fotoalbum
Släkt Vänner Fritid Resor Musik Arbete/Utb. Smått och gott
Innehåll

Åter startsidan


Senast uppdaterad: 2001-01-07
(OBS! Datumet gäller endast denna sida, andra kan vara ändrade senare!)
Mailadress (hem): lamal@algonet.se

sedan 21/7-97.

HEMSIDANS NYHETER
(Bör besökas då och då)